FOOD

LUNCH



12 - 14 nov 


Vol-au-vent van hoevekip

met bladerdeegje en puree

-

Crème Anglaise met rode vruchten



17 - 21 nov


Vermicelli-soep

-

Hongaarse goulash met wilde rijst


Do

Steak, frietjes en slaatje

Vr

Vis van de week



24 - 28 nov


Franse uiensoep

-

Orlofgebraad, rode kool & natuuraardappelen


Do

Steak, frietjes en slaatje

Vr

Vis van de dag



2 gangen - €27

MAANDMENU

november


Gerookte eendenborst met walnotendressing

en rode uiencompote

of

Fazantkroket "Brabançonne" met Brussels lof


-


Gebakken hertensteak met pastinaak/jonge wortel

en amandelkroketten

of

Mosselen met blond Lupulus-bier en

huisgemaakte lookbroodjes


-


Crème Anglaise met rode vruchten



2 gangen: € 44

3 gangen: €49

SUGGESTIES


Creuses oesters (6 st.)

€18


Bourgondische escargots

met houthakkersbrood

€15


Vol-au-vent van hoevekip,

bladerdeeg afgewerkt met sesam

en aardappelnootkroketjes

€31

TEA-ROOM


Pannenkoeken en wafels


Elke dag van 14u - 17u

Menu

Bovenstaande prijzen kunnen wijzigen.

Prijzen in euro en incl. BTW.

unsplash