12 - 14 nov
Vol-au-vent van hoevekip
met bladerdeegje en puree
-
Crème Anglaise met rode vruchten
17 - 21 nov
Vermicelli-soep
-
Hongaarse goulash met wilde rijst
Do
Steak, frietjes en slaatje
Vr
Vis van de week
24 - 28 nov
Franse uiensoep
-
Orlofgebraad, rode kool & natuuraardappelen
Do
Steak, frietjes en slaatje
Vr
Vis van de dag
2 gangen - €27
november
Gerookte eendenborst met walnotendressing
en rode uiencompote
of
Fazantkroket "Brabançonne" met Brussels lof
-
Gebakken hertensteak met pastinaak/jonge wortel
en amandelkroketten
of
Mosselen met blond Lupulus-bier en
huisgemaakte lookbroodjes
-
Crème Anglaise met rode vruchten
2 gangen: € 44
3 gangen: €49
Creuses oesters (6 st.)
€18
Bourgondische escargots
met houthakkersbrood
€15
Vol-au-vent van hoevekip,
bladerdeeg afgewerkt met sesam
en aardappelnootkroketjes
€31

Pannenkoeken en wafels
Elke dag van 14u - 17u

Bovenstaande prijzen kunnen wijzigen.
Prijzen in euro en incl. BTW.
• LUNCH • DINNER • COFFEE • APERO •
een concept van PPK Consulting BV
BE0787784312
Koningin Fabiolalaan 9 • 9000 Gent
info@spoorloosperron.be / 09 330 08 51
© Copyright Spoorloos Perron. All Rights Reserved.